Vsak kilogram šteje – nov paket z mesečnim popustom glede na izgubljene kilograme!

Obiščite nas v žalcu

InfraFit Studio - pol manj

Naš pristop je mešanica preizkušenega in resničnega z novim in inovativnim, kar zagotavlja vsestransko in učinkovito izkušnjo. Prizadevamo si pomagati strankam doseči njihove cilje, pa naj bo to izguba teže, izboljšanje kondicije, toniranje mišic ali splošno zdravje in dobro počutje.

Kje se nahajamo?

Obiščete nas lahko v našem InfraFit Studiu na Ulici Heroja Staneta 9 v Žalcu (nasproti trgovine Tuš).

Pon. – Pet. od 6.00 – 21.00
Sob. od 6.00 – 12.00

Stopite korak bližje vašim ciljem

Z našimi najsodobnejšimi napravami in tretmaji, v kombinaciji s strokovnim znanjem naših profesionalnih sodelavcev, smo predani temu, da vam pomagamo doseči vaš polni potencial in osvojiti vaše cilje.

Ne najdete časa za vadbo? Vam primanjkuje motivacije za tisto kar ste si vedno želeli? Imate željo po spremembi, a ne veste kje začeti?

Pridružite se InfraFit, kjer je vse bolj enostavno, predvsem pa bolj učinkovito!

Zakaj izbrati nas?

Ustvarjamo motivacijsko okolje, ki vas bo navdihnilo, da premaknete svoje meje, stopite iz cone udobja in ostanete predani svoji fitnes poti.

Naša ekipa vas spodbuja, da ostanete dosledni in dosežete svoje cilje, tako ne boste na poti do zdravja in telesne pripravljenosti nikoli sami.

Naše najsodobnejše naprave in nasveti za dobro počutje so usmerjeni v spodbujanje vašega fizičnega in duševnega dobrega počutja.

Zavedamo se, da so opazni rezultati bistveni za ohranjanje motivacije. V InfraFit studiu se vaše trdo delo pretvori v merljive rezultate.

Sledite nam:

Niste popolnoma prepričani?

Izkoristite brezplačen prvi posvet in prvi trening

Zavedamo se, da je včasih odločitev za začetek treninga težko sprejeti, za to pa obstaja več razlogov.

V kolikor še niste prepričani, da bi vadbo zaupali nam, vas vabimo na brezplačen prvi posvet in brezplačen prvi trening.