Vsak kilogram šteje – nov paket z mesečnim popustom glede na izgubljene kilograme!

Naše naprave

Inovativne naprave za vaš uspeh

Podajte se na pot do vaše sanjske postave in izboljšanja vašega celostnega zdravja s pomočjo naprednih naprav InfraFit Studia. S pomočjo inovativnega pristopa dosegamo odlične rezultate, naši svetovalci in strokovnjaki pa vam pomagajo na vaši poti do dolgotrajnega fizičnega in duševnega zdravja.

infrabike

Infra Bike

Napredna naprava, znana tudi kot Infra Couch, zasnovana za združevanje terapije z infrardečo svetlobo in kolesarjenja s pomočjo vakuuma. Infra Bike krepi vaš spodnji del telesa – noge in zadnjico, hkrati pa odpravlja trdovratno maščobo na predelih, kot so stegna, boki in notranja stran stegen.
infraclimber

IR Climber

Predstavljamo vam najbolj poživljajočo vadbo po stopnicah pri nas – IR Climber, ki dvigne raven telesne pripravljenosti še višje. To ni vaša tipična vadba za hojo po stopnicah; to je napredni režim vadbe, zasnovan za oblikovanje in definiranje vašega telesa, še posebej za vašo spodnjo polovico.
vacuumcabin

Vacuum Cabin

Vacuum Cabin je revolucionarna naprava, ki združuje funkcionalnost tekaške ali sprehajalne steze z močjo infrardeče tehnologije. Med vadbo v vakuumsko zaprti komori naprave ste izpostavljeni infrardečim žarkom, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zmanjševanje maščobnih celic med vadbo.
emslim

EM Slim

Nedavno predstavljena in pionirska naprava v Sloveniji, ki uporablja visoko intenzivno elektromagnetno tehnologijo v kombinaciji z radijsko frekvenco. Idealna je za oblikovanje telesa (trebušne mišice, zadnjice, roke in noge), saj popolnoma spremeni igro pri preoblikovanju telesa.
infraroller

Infra Roller

Infra Roller je posebej zasnovana naprava, ki zagotavlja hitro in nežno masažo, zasnovano za učinkovit boj proti trdovratnemu celulitu. Njegovo delovanje je dvojno – prvič pomaga pri zmanjševanju maščobe, drugič pa spodbuja prekrvavitev, ki je ključna za razgradnjo celulitnih oblog.

VacuStar Treadmill

VacuStar naprava združuje vakuumsko tehnologijo in krioterapijo za učinkovito hujšanje. Je idealna za fizioterapijo in rehabilitacijo, s funkcijami krioterapije in infrardečega ogrevanja, ki izboljšujejo rezultate pri zmanjševanju celulita in regeneraciji mišic.

Vibracijska plošča

Vibracijske plošče imajo več ključnih funkcij. Izboljšujejo mišično moč in tonus ter ravnotežje in koordinacijo. Prav tako pa lahko povečujejo tudi krvni obtok, kar poveča prenos hranil in kisika ter pripomore k hitrejšemu okrevanju mišic in izboljšanju teksture kože po celotnem telesu.
infrabike

Infra Bike

Infra Bike (Couch) je idealna izbira za posameznike, ki imajo težave s križem ali hrbtenico. Njegova edinstvena ležeča zasnova blaži kakršen koli nepotreben pritisk na ta področja in osredotoča napor vadbe izključno na spodnji del telesa za varno, a učinkovito vadbo.

Ko se izmenjuje z vadbo v napravi Vacuum Cabin, kjer je s hojo ali tekom vključeno celotno telo, Infra Bike ustvari celovito rutino vadbe. Prepojena s tehnologijo infrardeče svetlobe pospešuje izgorevanje maščobe do 70 % hitreje v primerjavi s tradicionalnim kolesarjenjem, kar učinkovito pomaga pri zmanjševanju celulita.

Ponavljajoče se gibanje naprave v kombinaciji s ciljno obremenitvijo mišičnih skupin spodnjega dela telesa ne le krepi te mišice, temveč tudi prispeva k tonusu in oblikovanju telesa.

infraclimber

IR Climber

Naše stranke so navdušene nad vidnimi spremembami, ki so jih opazile, zlasti v obliki bolj napete in oblikovane zadnjice, v samo nekaj tednih. To je dokaz učinkovitosti in transformativne moči naprave IR Climber. Zadnjične mišice, ki pogosto veljajo za enega najzahtevnejših področij za toniranje, so znatno aktivirane, zaradi česar je to vadba za vsakogar, ki si prizadeva za čvrstejši in bolj oblikovan spodnji del telesa.

Tisto, kar pa resnično loči to vadbo po stopnicah od vseh ostalih, je vključitev tehnologije infrardeče svetlobe. Infrardeče luči med vadbo ogrevajo vaše telo, tako spredaj kot zadaj. Ta toplota ne le izboljša vašo zmogljivost, ampak tudi pospeši proces izgorevanja maščob, zaradi česar je vaša vadba učinkovitejša.

vacuumcabin

Vacuum Cabin

Pri Vacuum Cabin-u ne gre samo za kurjenje maščob; gre tudi za toniranje mišic. Ko hodite ali tečete znotraj naprave, so vaše noge, trebušne in glutealne mišice podvržene intenzivni vadbi, kar vodi do hitrejše in boljše mišične definicije. Vakuum v kabini doda plast odpornosti vaši vadbi, stopnjuje izziv in zagotavlja, da kar najbolje izkoristite vsako vadbo.

Učinkovitost naprave je merljiva – z največjim vakuumom lahko v samo 30-minutni seji porabite impresivno število do 1300 kalorij. V primerjavi s tradicionalno hojo ali tekom je odstotek izgorele maščobe osupljivih 50 % večji, zahvaljujoč inovativni zasnovi in tehnologiji.

Vacuum Cabin na novo opredeljuje kardio vadbo in ponuja visoko intenziven, v rezultate usmerjen režim vadbe, ki vam pomaga hitreje doseči vaše cilje.

emslim

EM Slim

Le 30-minutna vadba z EM Slim je enaka mišični aktivnosti osupljivih 20.000 trebušnjakov ali 5,5-urni vadbi. Ta raven intenzivne mišične aktivnosti je praktično nedosegljiva s tradicionalnimi vajami.

Morda razmišljate, kako EM Slim dosega tako izjemne rezultate? Odgovor je v tehnologiji. Mišični stimulator za oblikovanje vitke postave EM Slim izkorišča moč elektrostimulacije za ponovitev učinkov vadbe. S tem ne le pospešite oblikovanje telesa, ampak tudi učinkovito pomagate pri odpravljanju maščobnih oblog in spodbujanju rasti mišic.

EM Slim ponuja odlično alternativo, ki zagotavlja prednosti vadbe brez dejanske potrebe po običajnih vadbah. Naprava deluje tako, da posnema vadbo, zaradi česar je idealna rešitev za vse, ki iščejo učinkovit pristop k telesni pripravljenosti brez težav.

infraroller

Infra Roller

Infra Roller je posebej zasnovana naprava, ki zagotavlja hitro in nežno masažo, zasnovano za učinkovit boj proti trdovratnemu celulitu. Njegovo delovanje je dvojno – prvič pomaga pri zmanjševanju maščobe, drugič pa spodbuja prekrvavitev, ki je ključna za razgradnjo celulitnih oblog. Te usedline se nato naravno izločijo iz telesa skozi limfni sistem. Za čim večje zmanjšanje maščobe in odpravo celulita, Infra Roller vključuje uporabo infrardečih žarkov, zaradi česar je mogočno orožje v boju proti maščobi in celulitu.

Njegova edinstvena ovalna oblika, omogoča tudi, da se ga lahko uporablja na vseh delih telesa. Kljub svoji učinkovitosti pa masaža z Infra Rollerjem ni le neboleča, temveč tudi prijetna. Kot tretma po vadbi pomaga preprečevati vozle mišičnih vlaken, s čimer izboljša vašo splošno izkušnjo vadbe in okrevanje.

Spopadite se z izzivi celulita in izboljšajte konture svojega telesa z Infra Rollerjem – sodobno, nebolečo in učinkovito rešitvijo za doseganje bolj gladke in zdrave kože.

VacuStar Treadmill

VacuStar treadmill je specializirana naprava za hujšanje, okrevanje mišic in zmanjšanje celulita. Združuje vakuumsko tehnologijo z infrardečim ogrevanjem, krioterapijo in aromaterapijo. Ustvarja okolje z nizko gravitacijo in negativnim vakuumskim uporom, kar poveča porabo kalorij in izboljša krvni obtok, zlasti na trdovratnih področjih, kot so boki, zadnjica in stegna.

Naprava vključuje tudi možnosti krioterapije, kolagenskih luči za nego kože in terapij, kot so aromaterapija in ozonoterapija. Idealna je za okrevanje po poškodbah in fizioterapijo, pomaga pri krepitvi mišic, lajšanju bolečin v sklepih in ponuja tudi proti staranju kože.

Vibracijska plošča

Naprava, ki združuje učinkovitost in udobje za izboljšanje vaše telesne pripravljenosti. Z redno uporabo lahko pričakujete povečanje mišične moči in izboljšan tonus, saj vibracije spodbujajo hitrejše krčenje mišic, kar krepi vzdržljivost in podpira boljše ravnotežje in koordinacijo. Poleg tega naprava spodbuja krvni obtok in limfno drenažo, kar pospešuje okrevanje po vadbi in lahko prispeva k boljšemu videzu kože. Ta naprava je idealna izbira za tiste, ki si želijo učinkovite, a preproste rešitve za vzdrževanje in izboljšanje telesne pripravljenosti.

Niste popolnoma prepričani?

Izkoristite brezplačen prvi posvet in prvi trening

Zavedamo se, da je včasih odločitev za začetek treninga težko sprejeti, za to pa obstaja več razlogov.

V kolikor še niste prepričani, da bi vadbo zaupali nam, vas vabimo na brezplačen prvi posvet in brezplačen prvi trening.